Přemýšlíte o prodeji nemovitosti?


Prodej nemovitosti je proces, který je často spjatý s emocemi. Bez ohledu na to, zda zvažujete prodej svépomocí nebo s pomocí realitní kanceláře, neváhejte nás kontaktovat a využít naši bezplatnou realitní poradnu. Je důležité si uvědomit, že při prodeji nemovitosti je potřeba se oddělit od emocí - což některým prodávajícím může činit problémy.

Naši specialisté s vámi důkladně a diskrétně proberou celý proces, vysvětlí vám možnosti a představí naše služby. Volba pak zůstane jen na vás, zda se rozhodnete pro prodej domu v malé obci nebo například bytu 2+1 v Plzni.

Realitní Poradna

Pokud se rozhodnete prodat svou nemovitost s naší společností, můžete využít spolupráci s naší firmou "Nemovitost s odhadem s.r.o.". Bezplatná registrace vám přinese mnoho výhod.

Spolupráce

První krok při prodeji nemovitosti spočívá v určení správné ceny. Naše tým soudních znalců a certifikovaných odhadců nemovitostí vám v tom rád poskytne pomoc. Nikdo jiný není schopen určit tržní hodnotu vaší nemovitosti lépe.

Odhad Tržní Hodnoty

Pokud máte pocit, že by vaše nemovitost mohla zaujmout vietnamskou komunitu, neváhejte si nechat přeložit váš inzerát do jejich rodného jazyka.

Překlad Inzerce

Dalším důležitým krokem je kvalitní prezentace nemovitosti, kterou zajistíte pomocí pěkných fotografií a útulného vzhledu nemovitosti. Jak se fotí rodinný dům se zahradou a byt v centru města, je značně odlišné. Kvalitní prezentaci může navíc obohatit videoprohlídka nebo 3D sken. Pokud si však nechcete lámat hlavu s přípravou nemovitosti, fotografováním, natáčením a úpravou materiálů, můžeme vám doporučit služby profesionálů.

Foto a Home Staging

Poptat službu