Koupě nemovitosti je vždy velké rozhodnutí, nenechávejte to na náhodě. 


Nákup nemovitosti je proces plný emocí, ale také spojený s určitými riziky. 

Váš vytoužený dům či byt by měly být bezchybné, ale při koupi nemovitosti můžete narazit na technické či právní nedostatky. Pokud o těchto vadách víte předem, jste na ně připraveni. Avšak v případě, že jsou pro vás novinkou, mohou způsobit stres a nepříjemnosti. Proto vám doporučujeme využít naši speciální službu - průzkumu nemovitosti. Náš odborník, ať už oceňovatel nemovitostí nebo soudní znalec, vás doprovodí na prohlídku, pečlivě prozkoumá stav nemovitosti a pomůže vám s určením její technické i právní situace. Zároveň vám poskytne správný odhad hodnoty nemovitosti, což je klíčové při vyjednávání s bankou o hypotéce.

Při koupi nemovitosti je velmi důležitá finanční stránka věci, proto se raději předem poraďte se svým finančním poradcem a zjistěte přesně, jaké jsou vaše finanční možnosti. Hypotéka či jiný větší úvěr je vždy spojen s určitým rizikem, jako je například ztráta zaměstnání nebo dlouhodobá pracovní neschopnost. Proto je nezbytné mít řádné pojištění, které zabezpečí vaši rodinu a blízké proti případným dluhům.

Dalším důležitým pojištěním je pojištění nemovitosti, které vyžaduje banka v případě úvěru. Banka má po celou dobu splácení úvěru vaši nemovitost v zástavě a pokud by došlo k jejímu poškození, banka potřebuje získat zpět své peníze. Důležité je také pravidelně aktualizovat odhad hodnoty nemovitosti, aby nebyla podpojištěná. Růst hodnoty nemovitostí za poslední 2-5 let je také důležitým faktorem, který byste neměli podceňovat.

V naší nabídce naleznete pouze prověřené nemovitosti a můžete se spolehnout na naši transparentnost. Také můžete využít náš poptávkový formulář a najít tak svůj vysněný dům či byt.